Dom > Novice > Vsebine
Baby Rayon robčki Sedem nesporazumov, ali veš?
Sep 25, 2017

Baby Rayon obriše sedem nesporazumov, ali veš?
Baby mati vsi vedo, da je baby Rayon Wipes zelo enostaven za uporabo, priročen, čist, enostaven, vendar uporabljate baby Rayon Wipes resnično prav, naslednja sedem baby Rayon Wipes uporablja napake, ali veste? Zaradi zdravja dojenčka sledite proizvajalcem Henan Rayon Wipes, da ga vidijo.
Nerazumevanje 1: Obrišite oči in ušesa s čarovnicami
Oči in ušesa mesta, več sluznice, bolj občutljive. Če uporabljate Rayon Wipes za čiščenje umazanije tukaj, ne morete le ravnati s čisto, ampak enostavno poslabšati bakterijsko okužbo. Torej Bao mama, kdo, ali pošten in praktičen bombažni brisač (upoštevajte, da ni vatirane palčke, raven dezinfekcije drugače) malo po malo očistite!
Nerazumevanje 2: velika = varnost
Xiao Bian, da matere, ki perejo hladno vodo, ne uporabljajte velikega, da bi utišali srce. Ko kupite baby Rayon Wipes, bodite pozorni na sestavo izdelka na embalažni vreči, ne morejo vsebovati alkohola, fluorescenčnega sredstva, belila v prahu, kemične dišave, pigmenta te stvari, ki niso varne. Opozoriti je tudi, da je vsebina tabele izdelkov čim preprosta.
Nerazumevanje 3: izberite material, ki je mehak
Rayon Wipes se počuti kot da so mehki, vendar niso nujno narejeni iz naravnega materiala, lahko tudi ta umetna vlakna dosežejo. Risbe na površini materiala so neenakomerne, najbolj primerna za otroško občutljivo kožo je: naravna bombažna netkana tkanina in tkanine.
Naravne bombažne netkane tkanine: bombažna tekstura, ne dodajajte kemičnih vlaken, ne morejo si privoščiti, da mehčajo, so fleksibilni in debeli.
Tkanine: vsebuje več naravne lesne celuloze, mehke in debele, počutim dobro.
Druga je netkane tkanine iz bambusovih vlaken, čeprav z naravnim antibakterijskim učinkom, vendar mehkoba ni dovolj dobra.
Končno, črna lista je vključena v navadne poliestrske netkane tkanine, poceni, lahko vsebujejo kemična vlakna, ki jih je mogoče enostavno stimulirati kožo.
Nerazumevanje 4: lahka dišava, zelo dober vonj
Vsaka dišavna dojenčka Rayon Wipes vsebuje različne količine kemičnih dišav, ki bodo neposredno stimulirale otroško kožo. Priporočljivo je, da matere, ki ne izberejo dišečih čarovnic, je najbolje, da vsebujejo sestavine čiste vode EDI medicinske kakovosti, čiste in dišeče, varne in nežne, otroku, da ustvarijo kožno zaščitno pregrado.
Nerazumevanje 5: ponavljajoča se uporaba rajonskih robov
Rayon robčki brisajo usta in brišejo roko in brišejo igračo, čeprav zveni "varčevanje z energijo", vendar ne vidi bakterije navzkrižne kontaminacije, ki ga golo oko ne vidi. Ta potencialna nevarnost je kot časovna bombo, če je otrok ohranil drisko, otekanje kože, boste verjetno zavedali resnosti problema.
Nerazumevanje 6: Ko tesnilo ni vezano
Vreča za vrečke iz vrečk, če ni zaprta, ne more igrati bakteriostatičnega učinka. Torej, ne skrbi za mamo, je treba kupiti tiste, ki tesnijo zelo tesen izdelek, pa tudi v uporabi, pravočasno vezavo odprtih delov, da bi se izognili nepotrebnim bakterijskim okužbam.
Nerazumevanje 7: obrišite senčnike, ne perejte rok
Očistite Rayonove robčke in si umijte roke dve različni stopnji čiščenja, matere ne želijo lenja za svoj izgovor. V prostem času lahko Rayon Wipes uporabite v naglici. V kraju, kjer lahko enostavno umijte roke, ne pozabite Rayon Wipes, da se dotikajo roke, ne uporabljajte čiste vode, temeljito očistite otroške roke, lahko bakterije zlahka pridejo nazaj.
Upam, da bo mati, ki je videla ta članek, da bi dojenčkovemu zdravju dala otroku, uporabiti čas za dojenčke Rayon Wipes za večjo pozornost.